Natečaj za Medeno kraljico Slovenije 2022

Datum: 30.04.2022
Vir: Mestna občina Nova Gorica
Rubrika: Ali ste vedeli?

Čebelarska zveza Slovenije in Društvo Medena kraljica Slovenije, izvajalec projekta Medena kraljica, razpisujeta NATEČAJ ZA 5. MEDENO KRALJICO SLOVENIJE 2022.

 

Slovenija, dežela z bogato tradicijo čebelarstva in pridelave medu ter vsega, kar je povezano s čebelami in njihovimi pridelki, izbira s poslanstvom promocije čebelarstva in čebeljih pridelkov 5. medeno kraljico Slovenije.

Naziv Medena kraljica Slovenije lahko pridobijo dekleta, ki so dopolnila 18 let, s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki imajo znanje o čebelarstvu, čebelah in čebeljih pridelkih, hkrati pa obvladajo veščine javnega nastopanja.

Razpis bo trajal do 30. aprila 2022. Zainteresirane kandidatke pošljejo prijavnico priporočeno v zaprti ovojnici s pripisom: Medena kraljica (ne odpiraj) na sedež društva Medena kraljica Slovenije na naslov: Cven 3 D, 9240 Ljutomer .

Podrobnejše informacije in razpisni pogoji bodo objavljeni na spletni strani ČZS, vprašanja lahko pošljejo tudi na elektronski naslov: medenakraljicaslovenije@gmail.com.

 

Razpis Medena kraljica