Novice

Izbrani projektni predlogi


Občanke in občani so na predčasnem glasovanju v sredo, 15. novembra 2017, ter na glasovanju v nedeljo, 19. novembra 2017, izbrali 19 projektnih predlogov Participativnega proračuna Mestne občine Nova Gorica za leto 2018.

Kje boste lahko oddali svoj glas


Občanke in občani Mestne občine Nova Gorica boste svoj glas o projektnih predlogih za Participativni proračun Mestne občine Nova Gorica lahko oddali ali na predčasnem glasovanju v sredo, 15. novembra 2017, ali na glasovanju v nedeljo, 19. novembra 2017.

Predstavili smo projektne predloge za Participativni proračun Mestne občine Nova Gorica


V četrtek, 9. novembra 2017, popoldan smo veliki dvorani novogoriške mestne hiše predstavili projektne predloge za Participativni proračun Mestne občine Nova Gorica.

Predstavitev projektnih predlogov in vabilo na glasovanje


V nedeljo, 19. novembra 2017, vas vabimo na glasovanje o projektnih predlogih za Participativni proračun Mestne občine Nova Gorica, ki ste jih občanke in občani oddali ter jih je Komisija za izvedbo participativnega proračuna uvrstila na glasovanje.

Vabilo k oddaji projektnih predlogov


Za nami so delavnice, na katerih smo predstavili participativni račun, njegove prednosti ter načine sodelovanja. Poskusili smo odgovoriti tudi na vaša vprašanja in dvome. Sedaj ste na vrsti vi, da podate predloge.

Zadnja delavnica o participativnem proračunu: Nova Gorica, 7. junij 2017


Vljudno vabljeni, občanke in občani, na zadnjo delavnico Participativnega proračuna Mestne občine Nova Gorica, ki bo v sredo, 7. junij 2017, ob 19. uri v veliki dvorani novogoriške mestne hiše. Na delavnici bo predstavljen participativni proračun, njegove prednosti ter načini sodelovanja. Čas bo tudi za vaša vprašanja.

Tretja delavnica o participativnem proračunu: Grgarske Ravne, 25. maj 2017


Vljudno vabljeni, občanke in občani, na drugo delavnico Participativnega proračuna Mestne občine Nova Gorica, ki bo v četrtek, 25. maja 2017, ob 19. uri v Zeliščnem centru v Grgarskih Ravnah. Na delavnici bo predstavljen participativni proračun, njegove prednosti ter načini sodelovanja. Čas bo tudi za vaša vprašanja.

Druga delavnica o participativnem proračunu: OŠ Dornberk, 22. maj 2017


Vljudno vabljeni, občanke in občani, na drugo delavnico Participativnega proračuna Mestne občine Nova Gorica, ki bo v ponedeljek, 22. maja 2017, ob 19. uri v Osnovni šoli Dornberk. Na delavnici bo predstavljen participativni proračun, njegove prednosti ter načini sodelovanja. Čas bo tudi za vaša vprašanja.

Prva delavnica o participativnem proračunu: KD Šempas 17. maj 2017


Vljudno vabljeni, občanke in občani, na prvo delavnico Participativnega proračuna Mestne občine Nova Gorica, ki bo v sredo, 17. maja 2017, ob 19. uri v Kulturnem domu Šempas. Na delavnici bo predstavljen participativni proračun, njegove prednosti ter načini sodelovanja. Čas bo tudi za vaša vprašanja.

Sporočilo za javnost 9. maj 2017


Na Mestni občini Nova Gorica smo na novinarski konferenci v torek, 9. maja 2017, predstavili projekt Participativnega proračuna, ki smo ga poimenovali Povej naglas – za vse nas. V proračunu mestne občine za leto 2018 je zanj namenjenih 250.000 evrov, ki bodo razdeljeni na pet območij – mestno in štiri podeželska.

Knjižica Povej naglas – za vse nas


Prelistajte knjižico Povej naglas – za vse nas, ki vsebuje vse informacije glede Participativnega proračuna Mestne občine Nova Gorica.

Novinarska konferenca: predstavljamo participativni proračun

V torek, 9. maja 2017, ob 10. uri bomo v Zeleni dvorani novogoriške mestne hiše na novinarski konferenci predstavili projekt Participativni proračun Mestne občine Nova Gorica.