Program novoletnih doživetij v Novi Gorici

datum: 25.12.2013

kategorija: V središču

Osrednje praznično dogajanje se bo začelo v sredo, 25. decembra, in se bo odvijalo vsak dan do najdaljše noči v letu, ko pripravljamo silvestrovanje v ogrevanem šotoru na Kidričevi ulici in na prostem na Bevkovem trgu.

Ob 18. uri bo vsak dan na sporedu otroški program, ob 19. uri kulturni dogodek, ob 20. uri se bo začel glasbeni uvod v večerno dogajanje z DJ-em, ob 21. uri pa bo sledil koncert popularne glasbene skupine. Na silvestrovo bodo zbrane zabavali Modrijani z DJ Ney-em, na Bevkovem trgu pa DJ Time. Tudi letos se bomo odrekli ognjemetu. Denar, ki bi ga sicer namenili zanj ter za novoletne voščilnice, bomo na silvestrovo podarili tistim, ki potrebujejo pomoč.

 

VSTOP na vse dogodke bo PROST.

 

Novost letošnjega prazničnega dogajanja je humanitarni tek po novogoriških ulicah GORICATLON, ki ga v soboto, 28. decembra 2013, organizira  Društvo ljubiteljev teka Filipides.

 

Vsako sredo in petek v decembru med 9. in 16. uro pod arkadami novogoriške mestne hiše poteka tržnica s prodajo lokalnih izdelkov, ki jo organizira Zavod Gost na Planoti.

 

Na voljo je tudi drsališče na Bevkovem trgu. Odprto je vsak dan med 10. in 22. uro, ob petkih in sobotah do 24. ure. Vstop na drsališče je prost, na voljo je tudi izposoja drsalk. Drsanje bo na voljo do 12. januarja 2014.

 

Sponzorji drsališča: glavni sponzor: CPG Nova Gorica d.d., ostala sponzorja: Kolektor Koling d.o.o. in Marmor Sežana d.d. Sponzor šotora je podjetje Petre.

 

 

Program novoletnih doživetij pripenjamo v priponki:

Plakat novoletno dogajanje

 

Dogajanje lahko spremljate tudi na facebook strani novoletnih doživetij:

www.facebook.com/novoletna.dozivetja