VABILO NA PRIŽIG LUČK IN ODPRTJE DRSALIŠČA

datum: 04.12.2015

kategorija: V središču

Vljudno vabljeni na prižig novoletnih lučk in odprtje drsališča, ki bo v petek, 4. decembra 2015, ob 17. uri na Bevkovem trgu v Novi Gorici. S tem uradno odpiramo letošnje decembrsko dogajanje v Novi Gorici, ki se bo odvijalo pod skupnim naslovom Stopimo skupaj v novo leto 2016. Na odprtju novoletnih prireditev se nam bodo pridružili plesalci Plesnega studia Element in otroci iz Vrtca pri OŠ Solkan s podružnicama Grgar in Trnovo, ki so poskrbeli za letošnjo praznično okrasitev v središču mesta.

Otroci so iz odpadnih materialov izdelali novoletne okraske in praznične jelke, s katerimi so olepšali Bevkov trg. Arkade novogoriške mestne hiše pa so okrasili z novoletnimi risbicami in najlepšimi voščili za leto, ki prihaja.

Ob 17. uri bomo skupaj prižgali lučke v središču mesta in tako oznanili začetek prazničnega dogajanja. Svoja vrata pa bo v veseli december prvič odprlo tudi drsališče.

Drsališče bo odprto do 10. januarja 2016, in sicer po naslednjem urniku:
nedelja - četrtek / od 10. do 22. ure
petek - sobota / od 10. do 24. ure
25. december in 1. januar / od 12. do 24. ure

Ob drsališču si bo mogoče izposoditi drsalke. Vstopnina na drsališče znaša 1 evro. Za vse bo poskrbel Mladinski center Nova Gorica.

Vljudno vabljeni in lep pozdrav.