Podaljšan rok za prijavo na Javni natečaj za izbor Županovega vina

datum: 20.04.2021

kategorija: V središču

Mestna občina Nova Gorica je v sodelovanju z Zavodom za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina ter Zavodom Konzorcij vinarjev Vipavske doline razpisala Javni natečaj za izbor Županovega vina Mestne občine Nova Gorica 2021.

 

Predmet javnega natečaja je izbor vin, ki bodo dobila naziv »Županovo vino Mestne občine Nova Gorica 2021«. Izbor bo potekal v štirih kategorijah:

- Županovo belo vino 2021

- Županovo rdeče vino 2021

- Županov izbor 2021 (belo vino)

- Županov izbor 2021 (rdeče vino)

Vinogradniki in vinarji iz Mestne občine Nova Gorica se lahko na natečaj prijavijo na podlagi izpolnjene in podpisane prijavnice, ki je na voljo na spletni strani Mestne občine Nova Gorica (www.nova-gorica.si), spletni strani Javnega zavoda za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina (www.turizem-novagorica-vipavskadolina.si) in na sedežu Konzorcija vinarjev. Prijavljene vzorce vina je potrebno najpozneje do 5. maja 2021 do 10. ure dostaviti predstavniku Konzorcija vinarjev Vipavske doline Tadeju Kavčiču po predhodnem telefonskem dogovoru na 040 300 693 ali po e-mailu: tadej.kavcic@gmail.com.

Rok za prijavo na natečaj je 3. maj 2021.

Strokovno ocenjevanje za izbor Županovega vina bo izvedeno najpozneje do 10. maja 2021 (datum bo obveljal, v kolikor bodo to dopuščali ukrepi za preprečevanje epidemije).

O odločitvi ocenjevalne komisije bodo vinarji in vinogradniki seznanjeni pisno v roku 15 dni od razglasitve rezultatov. Rezultati bodo objavljeni tudi javno, in sicer na spletni strani Mestne občine Nova Gorica www.nova-gorica.si in Javnega zavoda za turizem Nova Gorica in Vipavska dolina www.turizem-novagorica-vipavskadolina.si.