30. mednarodni lutkovni festival Alpe Adria Puppet

datum: 23.08.2021

kategorija: V središču

Med 23. avgustom in 4. septembrom 2021 se bo v Gradežu, Ogleju, Gorici in Novi Gorici v organizaciji »Centro Teatro Animazione e Figure« iz Gorice odvijal 30. mednarodni lutkovni festival Alpe Adria Puppet.

Raznovrstni program festivala je namenjen vsem starostnim skupinam, odraslim, otrokom, družinam in vsem, ki imajo radi lutke. Letošnja edicija bo tradicijo spoštovala s produkcijami, izbranimi med najbolj obetavnimi na evropskem prizorišču.

V Novi Gorici in Gorici bodo dogodki potekali med 31. avgustom in 4. septembrom 2021. Posebej omenjamo čezmejno predstavo, ki bo na sporedu 3. septembra ob 18.30  na Trgu Evrope. Skupina Di Filippo Marionette pripravlja Variations – dinamično predstavo, ki je namenjena tako otrokom kot odraslim.

 

Celoten program najdete na spletni strani: https://bit.ly/37TkF2h

 

Dogodki bodo potekali ob upoštevanju izvajanja veljavnih ukrepov za preprečitev širjenja nalezljive bolezni COVID-19. Zaradi omejenega števila obiskovalcev so potrebne rezervacije.

 

Vstopnice za predstave v Novi Gorici in Gorici lahko med 30. 8. in 4. 9. rezervirate po telefonu +39 3351753049, na blagajni v Kulturnem centru Lojze Bratuž, Kulturnem domu Gorica in pol ure pred začetkom vsake predstave.

 

Brošura